Concert HAVASI din 2023 Cluj-Napoca

Spectacolul HAVASI din 2023 este o experiență muzicală unică și captivantă, oferind o combinație între muzica clasică, rock și elemente internaționale. Concertul este creat de compozitorul HAVASI, cunoscut pentru stilul său inovator și pasionant.

HAVASI revine la Sala Polivalentă BTarena, cu două spectacole, în 18 noiembrie 2023, începând cu ora 15:00, respectiv ora 19:30.

Spectacolul include solo-uri de pian interpretate de HAVASI, alături de soliști talentați și tobe rock. Prin intermediul muzicii și proiecțiilor de sunet, lumini și imagine, publicul va fi purtat într-o călătorie muzicală fascinantă, cu scene într-o continuă dezvăluire. Diversitatea acestor scene și utilizarea tehnologiei moderne creează o experiență intensă și memorabilă.

Spectacolul are un stil inspirat din Las Vegas, conceput de regizorul Brian Burke și designerul vizual Gilles Papain. Această abordare aduce strălucirea și energie Las Vegas-ului în spectacol, oferind o sărbătoare a culturii internaționale.

Concertul HAVASI este adecvat pentru întreaga familie, inclusiv pentru copii. Personalitatea carismatică a lui HAVASI și prezentarea modernă a pianului îi vor fascina pe cei mici. Copiii cu vârsta sub 6 ani au intrare gratuită dacă stau în brațele însoțitorului adult, în timp ce cei cu vârsta peste 6 ani vor plăti un bilet cu preț de adult.

Biletele pentru spectacolul HAVASI din 2023 sunt disponibile în avanpremieră cu o reducere de 10% până pe 31 ianuarie 2023 și pot fi achiziționate de pe site-ul eventim.ro.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*