Maseuze experimentate pentru masaje erotice foarte bune

Când vine vorba de masaje erotice speciale, frumusețea tinerelor maseuze nu este suficientă pentru a oferi o garanție asupra a ce urmează să ți se ofere. Frumusețea, vârsta tânără și armonia sunt chei în acest sens, dar sunt necesare, cu siguranță, și anumite abilități și o experiență anume pentru aceste masaje.

Maseuza care alege să facă masaje erotice și senzuale are mai multe atuuri dacă ea este o cunoscătoare a filozofiei tantrice și a masajului inspirat din tantra. Toate aceste tipuri de masaj au în comun accentul pus pe senzualitate, dar cel mai complex și mai plin de învățăminte este cel tantric.

Aplicând cunoașterea deținută în masaj
O maseuză experimentată în masajul erotic cunoaște multe și aplică cunoașterea deținută în mod înțelept. Știe cum să îl facă pe oaspete să se simtă extraordinar și este capabilă să îi înțeleagă nevoile. Va acționa în funcție de necesitățile acestuia și va alege tehnicile de masaj care sunt cele mai potrivite pentru el. Pentru aceasta, în afară de cunoașterea pe care ar trebui să o aibă, ea ar trebui să îl simtă pe oaspete. Simțindu-l la modul mai profund o face capabilă să îi înțeleagă nevoile pentru acel masaj. Poate să își dea seama astfel de unde vin multe din tensiunile lui, durerile lui, dacă ele există. Pot să vină clienți la masajul punctului G masculin, care să nu aibă tensiuni sau dureri, dar, de obicei, acesta e cazul la o privire mai superficială. Mergând mai în profunzime în ființa lui înseamnă înțelegerea mai profundă a nevoilor sale. Unele stresuri și tensiuni pot să nu fie vizibile la o primă vedere, dar ele pot apare în timpul masajului. Acesta este unul din modurile în care o maseuză experimentată poate să își dovedească abilitățile: ea va fi în stare să scoată la suprafață dureri ascunse sau tensiuni ascunse. Știe când să aducă alinare chiar dacă pare că nu este necesară nicio alinare. Și acum vorbim doar despre efectele terapeutice. Dar există și alte aspecte ce țin de masaj unde vor fi vizibile cu ușurință abilitățile și experiența maseuzei.

O maseuză experimentată știe când să folosească mai multe tehnici terapeutice asupra clientului și când acesta se confruntă cu puține tensiuni. Dacă el are anumite dureri sau tensiuni, ea își va adapta masajul tantric pentru exact aceste necesități. Ea poate vedea ce organe sau zone din corp au nevoie să fie fortificate sau armonizate, chiar și doar „citindu-i” starea. Stările lui predominante, sentimentele și afectele care îl încearcă cel mai adesea au o anumită corespondență cu anumite zone și organe din corpul său, potrivit terapiilor asiatice. Deci ea își va adapta modalitățile de vindecare prin masaj la nevoile clientului.

Atenția acordată fiecărui detaliu

Chiar dacă nu sunt atât de multe stresuri cu care să se lucreze sau tensiuni care să fie ușurate, abilitățile și experiența maseuzei au un cuvânt de spus în orice manevră folosită și în orice tehnică de masaj. Este bine ca ea să aibă înțelepciunea de a-și adapta mișcările și atingerile potrivit necesităților clientului: forța cu care apasă, viteza sau abordarea în sine necesită atenție grijulie.

Ea va fi atentă și la impresia generală vizuală pe care o oferă, la tonul vocii, la detaliile atmosferei create. Cu cât mai mare este atenția acordată tuturor aspectelor care compun un masaj erotic, cu atât mai deosebită va fi pentru oaspete acea experiență.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*