5 filme intre cele mai bune in 2017

Intre filmele care au atras in mod special atentia publicului in anul care tocmai a trecut, se numara si urmatoarele:

1. “Steve Jobs”: filmul spune povestea a 14 ani din viata fondatorului companiei Apple, dupa bibliografia scrisa de
Walter Isaacson, si un scenariu care poarta semnatura lui Aaron Sorkin. Cele mai importante momente pe care se pune accent in filmul de lungmetraj sunt: lansarea computerului Machintosh (1984), a “cubului” NeXT (1988) si a iMac (1998). Din distributie fac parte: Michael Fassbender, Kate Winslet, Seth Rogan si Jeff Daniels.

2. “Saul Fia”: o drama puternica care aduce in prim plan perioada Auschwitz, 1944, exterminarea evreilor de catre armata nazista. Este unul dintre filmele care te prind si pe care nu le poti uita. Din distributia filmului fac parte: Geza Rohrig, Levente Molnar, Urs Rechn, Sandor Zsoter, Todd Charmont, Bjorn Freiberg, Uwe Lauer, Attila Fritz, Kamil Dobrowolski, Christian Harting.

3. “The Hateful Eight”: un film de 3 ore si parca insuficient pentru ca iti vei dori sa nu se mai incheie. Tensionat, hilar, surprinzator, violent – un western de mister. Cele sase capitole ale filmului te tin cu sufletul la gura. In toiul iernii Wyoming, un vanator de recompense, gaseste adapost intr-o casa, in prezent o colectie de caractere infame si, de aici povestea… Din distributie fac parte: Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh.

4. “The End of the Tour”: spune povestea unui interviu cu David Foster Wallace realizat in cinci zile si publicat de reporterul David Lipsky in revista Rolling Stone. Din distributie fac parte: Jason Segel, Jesse Eisenberg, Anna Chlumsky.

5. “Spotlight”: o poveste reala, transpusa pe marile ecrane dat fiind incredibilul subiect pe care il are: Biserica Catolica a musamalizat multe acte de pedofilie comise de peste 70 de preoti ai acestui cult. Jurnalistii din echipa Spotlight fac cunosctute in 2002 aceste acte cutremuratoare. Din distributie fac parte: Michael Keaton, Mark Ruffalo, Rachel McAdams, Stanley Tucci, Christopher Gallagher.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*