Cand este benefic sa apelam la un credit rapid

Creditele fac parte, de ceva timp, din viata obisnuita a omului. Pana la urma sociatatea capitalista este cladita pe credite, asa ca nu ar trebui sa avem rezerve in momentul in care este necesar sa contractam unul.

Creditele personale sunt cele mai raspandite, ele putand fi destinate achizitiei bunurilor utile, de larg consum sau materializarii unor dorinte mai greu accesibile financiar, ca de exemplu o vacanta pe taramuri exotice.

Majoritatea cunoaste ca, pentru a obtine un credit de la o banca, este nevoie de o evaluare destul de serioasa, in urma careia dosarul referitor la acordarea creditului se aproba sau nu. In cazurile care necesita imprumuturi rapide, este mai indicat sa apelam la Institutiile Financiare Nebancare, care ofera foarte rapid creditarea de care avem nevoie. Pe aceasta cale putem obtine sumele de bani dorite in mai putin de 24 de ore, cu documentele trimise via email si banii virati in contul personal. Mai simplu si mai elegant este greu de inchipuit ca se poate rezolva un credit.

Lucrurile se simplifica si mai mult in cazul in care suntem deja clienti ai acelui IFN, respectiv am mai contractat credite in trecut, pe care le-am rambursat la timp si fara incidente. In acel caz nu mai este nevoie de niciun fel de acte doveditoare, cererea online fiind suficienta. Banii sunt creditati in contul personal in cateva ore de la completarea aplicatiei pentru imprumut.

Daca avem o companie in criza acuta de lichiditati, putem apela, prin intermediul acelorasi Institutii Financiare Nebancare, la credite pentru firme, la fel de facil de obtinut in lipsa une birocratii excesive. Toate etapele sunt reduse la maximum iar suma de bani aprobata se transfera instantaneu in contul firmei careia i-a fost aprobat creditul.

In cazul firmelor, pentru credite substantiale, care pot ajunge la zeci de mii de Euro, pot fi necesare garantii materiale. Se poate garanta cu autovehicule, imobile sau utilaje aflate in patrimoniul firmei care contracteaza respectivul imprumut.

Pe langa creditele clasice, pentru companii exista si sistemele de factoring si scontare BO si CEC, care se materializeaza prin cesiunea respectivelor creante catre Institutia Financiara Nebancara, care va recupera in viitor respectivele sume de la debitorii in cauza. In momentul cesionarii creantelor, IFN-ul in cauza va vira in contul firmei 80 la suta din valoarea sumelor cesionate. Este o modalitate rapida si eleganta de a evita blocajele financiare, pentru ca nu ne indatoreaza cu absolut nimic; in plus, scapam de ingrata misiune de a recupera respectivele sume de bani de la debitori, in principiu rau platnici.

In concluzie, fie ca avem nevoie de bani ca persoane fizice, fie ca persoane juridice, creditele rapide contractate de la IFN-uri pot reprezenta optiunea ideala.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*